Beoordelingen van Snackbar Rian Klazienaveen

Recente recensies

5.0
Anoniem
25 februari 2024

Smaakte weer goed en op tijd gereed.

Heuvel
25 februari 2024
Annelies Geerts
23 februari 2024

Zoals altijd was het weer erg lekker, goed bereid

Kamies
18 februari 2024

Altijd goede service, klantvriendelijk en het eten is super lekker! Een dikke 10

Diana
17 februari 2024
Miranda
16 februari 2024

Het was heerlijk!!! En ruim op tijd๐Ÿ‘

Erik Dekker
16 februari 2024

De gewone patat was erg droog,dat ben ik nirt gewend bij jullie

Hans
11 februari 2024

Keurig op tijd bezorgd. En het bestelde eten keurig op temperatuur en dus weer heerlijk gegeten,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herma
11 februari 2024

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lammy Meijer
11 februari 2024

Was goed en op tijd

Herma
3 februari 2024

Heerlijk

As
3 februari 2024
Dennis Blom
27 januari 2024

Patat was helaas eerder koud dan warm. Normaal altijd goed geweest bij eerdere bestellingen

Jeroen
26 januari 2024

Weer prima voor elkaar. De vergeten eierbal werd in een mum van tijd nabezorgd.

Esmee
26 januari 2024

Het eten was koud helaas, andere keren nooit klachten gehad, het eten was altijd goed

Edwin van der Weide
21 januari 2024

Hadden een patatje stoofvlees. Maar het vlees was nog half bevroren.

Herma
21 januari 2024
Hans
14 januari 2024

Keurig op tijd en heerlijk op temperatuur. En uiteraard heeft het weer goed gesmaakt. Maar we missen de kortingsactie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herma
14 januari 2024
A. Bos
13 januari 2024

N.v.t.

Herma
8 januari 2024
Derk
5 januari 2024

Netjes op de juiste tijd, goed warm. Satรฉsaus lekker pittig. En geen slappe hap.

velema
29 december 2023
Herma
24 december 2023
Kamies
24 december 2023

Toppp zoals altijd!

Bernsen
23 december 2023

Eten was weer goed, bezorging weer mooi op tijd.

MMD Lanting
20 december 2023

Top, altijd goed

Bernsen
20 december 2023

We zijn beter gewend. Patat was behoorlijk hard bamischijf gedeeltelijk zwart

Heuvel
11 december 2023

Weer voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

123
10 december 2023
Herma
10 december 2023

Hadden geen mayonaise en rauwkost bij de maaltijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek Huizing
10 december 2023

Veel rauwe patat tussen de gebakken patat.

Henk Nijmeijer
10 december 2023

Helaas was de frikandel speciaal niet voorzien van currysaus. Alleen uitjes en mayo.

B L
9 december 2023

Top, heerlijk eten zoals altijd !

Robert
9 december 2023

Goed voor mekaar, alles is goed warm. Bezorging komt mooi op tijd, ondanks de spits!

De Jonge
5 december 2023

Weer lekker zoals altijd!

Reactie van Snackbar Rian

Fijn!! Graag tot de volgende keer!

Rob pijpstra
5 december 2023

Deze bestelling was anders dan andere keren, we waren niet blij. Patat was niet juist gebakken nog erg licht van kleur. Kroket was lauw van binnen en warm van buiten, ook deze dus te gehaast gebakken. We bestellen wel vaker maar deze was echt niet best.

Reactie van Snackbar Rian

Helaas blijft de patat lichter van de kleur. U kunt de volgende keer even aangeven dat u het iets harder gebakken wilt hebben. Onze excuses!

Herma
3 december 2023
Lasker
24 november 2023

Lekker

Reactie van Snackbar Rian

Fijn om te lezen!

Jeroen
23 november 2023
Reactie van Snackbar Rian

๐Ÿ‘

Herma
19 november 2023
Reactie van Snackbar Rian

Bedankt voor de reactie!!

Hans
19 november 2023

Keurig op tijd en op prima temperatuur. Maar ik mis de kortingsactie wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Snackbar Rian

Helaas lukt de kortingscode niet meer. Dit zou betekenen dat ik de prijzen nog verder omhoog moet doen. Fijn dat het verder goed was!

Renate
18 november 2023
Reactie van Snackbar Rian

๐Ÿ‘

Vd Heuvel
16 november 2023
Herma
12 november 2023
Hans
12 november 2023
Johan Kolker
12 november 2023
Bloem
12 november 2023

In รฉรฉn woord fantastisch. Voor het eerst broodjes voor de lunch besteld en wat hebben we gesmuld. Rijkelijk belegd en goed op smaak. Het werd bezorgd door een vriendelijke dame. Warm en koude broodjes werden in verschillende tassen gebracht wat echt super is.

Reactie van Snackbar Rian

Bedankt voor de super leuke reactie!. Hopelijk tot de volgende keer!

Heerlijk
11 november 2023
Bos h
3 november 2023

Patat was hard en snacks koud van binnen , buitenkant net aan gaar. Afhaal bestelling toen ik er was, was de bestelling nog niet klaar. Hoe kan het dan al koud zijn.

Reactie van Snackbar Rian

Spijtig om te lezen dat u niet tevreden was. Als u even had gebeld, hadden we u nieuwe kunnen brengen. Onze excuses en ik hoop dat het de volgende keer weer goed is.

Hans
29 oktober 2023

Weer keurig optijd, goed op temperatuur en een vriendelijke bezorger ondanks de regen op dat moment.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kamies
28 oktober 2023

Super lekker!

Jeroen
28 oktober 2023
Vos
24 oktober 2023
Reactie van Snackbar Rian

๐Ÿ‘

Herma
22 oktober 2023

Waarom krijg ik dit in het engels

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Snackbar Rian

Geen idee. Wel bedankt voor de sterren!

Jhr
21 oktober 2023

Eten was heel goed

Reactie van Snackbar Rian

Bedankt!

Dennis
16 oktober 2023
Reactie van Snackbar Rian

Bedankt!

Rob
16 oktober 2023

Top, zoals altijd!

Reactie van Snackbar Rian

Bedankt!

Herma
15 oktober 2023
Reactie van Snackbar Rian

๐Ÿ‘

Wessels
15 oktober 2023
Reactie van Snackbar Rian

๐Ÿ‘

Vd Heuvel
14 oktober 2023

Geen op of aanmerkingen zoals gewoonlijk

Reactie van Snackbar Rian

๐Ÿ‘

Danny
13 oktober 2023
Reactie van Snackbar Rian

๐Ÿ‘

Astrid lasker
13 oktober 2023

Alles was prima van de bestelling vrijdagavond behalve de raspatat was lauw de flaamse friet was wel heet.

Reactie van Snackbar Rian

Jammer om te lezen! We gaan er op letten!. Onze excuses

Jeroen
12 oktober 2023
Reactie van Snackbar Rian

๐Ÿ‘

Sientje Wesseling
8 oktober 2023

Alles ๐Ÿ‘

Reactie van Snackbar Rian

๐Ÿ‘

Herma
8 oktober 2023
Reactie van Snackbar Rian

๐Ÿ‘

Lasker
6 oktober 2023

Stokbrood Amerikaanse filee was zeer matig besmeerd , daardoor proefde het erg droog

Reactie van Snackbar Rian

Dit is niet de bedoeling. Onze excuses. Heb het direct gezegd tegen het personeel!. Ik hoop dat het de volgende keer weer goed is!

Jeroen
5 oktober 2023
Reactie van Snackbar Rian

๐Ÿ‘

Fijko
4 oktober 2023

Altijd kwaliteit

Reactie van Snackbar Rian

๐Ÿ‘

Hans
1 oktober 2023

Temperatuur en kwaliteit zoals altijd prima in orde.

Reactie van Snackbar Rian

Fijn!!

Herma
1 oktober 2023
Reactie van Snackbar Rian

๐Ÿ‘

Henrike van Dijk
1 oktober 2023

Geweldige service!

Reactie van Snackbar Rian

Bedankt!

Daniel Staal
30 september 2023

Heerlijke snackjes die smaakte goed , de frietjes goed gebakken . Super lekker gegeten ๐Ÿ‘

Reactie van Snackbar Rian

Bedankt!. Fijn om te horen!

Jens
29 september 2023
Scholte
25 september 2023

Alles compleet geleverd, maar patat zoutloos en veel te hard gebakken. Was echt niet lekker

Reactie van Snackbar Rian

Spijtig om te lezen dat de patat te hard was. De patat is een natuurproduct en is deze keer nog steeds geen mooie patat. Wij hopen ook dat patat snel weer beter is.

Trijnie Mink
24 september 2023

De patat was weer te hard en allemaal kleine stukjes. Zijn we niet van jullie gewend.

Reactie van Snackbar Rian

Wij kunnen niks aan de lengte doen van de patat. De patat is een natuurproduct en is deze keer nog steeds geen mooie patat. Komt door de suiker in de aardappel. Wij hopen ook dat patat snel weer beter is.

Herma
23 september 2023
Lasker
23 september 2023

Lekker goed warm en op de juiste bezorgtijd! Super. En veel keus op de menukaart.

Ingrid
22 september 2023

Het online bestellen, afhalen en het eten was TOP!

Jesse
22 september 2023

In principe alles goed, alleen laatste 2x eierbal kerrie besteld en beide xen was het een gewone eierbal met ragout.

Janny Robbe
22 september 2023

patat was slecht. veel doorzichtige stukken. volgens mij moest het vet worden vervangen

Reactie van Snackbar Rian

Er zat net nieuw frituurolie in de bakwand. Dit ligt aan de patat. Heeft te maken met de hoeveelheid suiker in de patat. Ik heb het al doorgegeven aan de leverancier, alleen zij kunnen er ook niks aan doen, omdat het een natuur product is.

John
22 september 2023

Geen stempelkaart actie meer en bezorgen duurder geworden. Jammer!

Reactie van Snackbar Rian

Helaas is dit voor ons niet meer mogelijk. Ook voor ons wordt alles duurder. Als u 3 euro teveel vind voor bezorgen, dan kunt u het misschien beter komen afhalen.

Marja
19 september 2023

Het is altijd super

Reactie van Snackbar Rian

Fijn om te horen dat het altijd super is!. Tot de volgende keer! :)

van den Heuvel
16 september 2023

Wederom erg lekker

Reactie van Snackbar Rian

Bedankt voor de leuke reactie!

Lohuis
15 september 2023

20 minuten te laat.. eten was niet heel warm meer.

Reactie van Snackbar Rian

Spijtig om te horen dat het niet echt meer warm was.. Wilt u de volgende keer dan bellen? Soms loopt de spits niet zoals het moet, en kunnen we wel eens iets later/vroeger zijn. Vandaar dat op de site staat dat tijd een indicatie is. We doen altijd ons best om de afgesproken tijd te halen.

Hans
10 september 2023

Was iets later dan de opgegeven tijd, maar verder perfect op temperatuur en de smaak weer zoals altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Snackbar Rian

Bedankt voor de reactie!. We doen altijd ons best om op de afgesproken tijd de bestelling te bezorgen. Echter lukt dit ons niet altijd. Vandaar dat tijd een indicatie is.

Jansen
6 september 2023

Eten is top ! Maar in de kinderbox zit daar geen verrassing meer bij?? Wij hadden vandaag namelijk niks in zitten .. kan zijn dat niet meer gedaan wordt?

Reactie van Snackbar Rian

Goedenavond, Die hoort er wel bij in te zitten!. Onze excuses! Wil je het de volgende keer even in de opmerkingen zetten? Dan doe ik dan nog een kadootje erbij! Nogmaals onze excuses!

Annelies Geerts
2 september 2023

Elke keer weer top!!

Reactie van Snackbar Rian

Bedankt!.

Albert
2 september 2023

Goed als altijd en op de afgesproken tijd

Reactie van Snackbar Rian

๐Ÿ‘

Jeroen Hartmann
1 september 2023
Reactie van Snackbar Rian

Bedankt!.

Benny Heller
29 augustus 2023

Echt zeer makkelijk bestellen via de app en het was zelf heerlijk

Reactie van Snackbar Rian

Fijn om te horen dat de app u goed bevalt!. Graag tot de volgende keer!

Derksem
26 augustus 2023

Miste wat bij onze bestelling, werd netjes thuis nabezorgd! Personeel mag wat vrolijker doen( weet niet of dat aan de werkdruk ligt)

Reactie van Snackbar Rian

Ik gooi het in de groep. Nogmaals onze excuses..

Tineke
25 augustus 2023

Zeer tevreden,fijne bezorger,en het eten was erg lekker en goed warm

Reactie van Snackbar Rian

Fijn om te horen dat u tevreden bent!. Bedankt!

k botter
25 augustus 2023
Reactie van Snackbar Rian

๐Ÿ‘

Vd Heuvel
25 augustus 2023
Reactie van Snackbar Rian

Bedankt!

As
24 augustus 2023

Beste snackbar van Klazienaveen. Altijd goed op smaak en op tijd bezorgd. bedankt maar weer

Reactie van Snackbar Rian

Bedankt voor deze leuke review! Altijd leuk om te horen!

Hans
22 augustus 2023

De bestelling was prima op temperatuur bij thuiskomst. En de smaak en kwaliteit was weer tip top in orde.

Reactie van Snackbar Rian

Leuk om te horen!

Herman de vries
20 augustus 2023

Het was heerlijk en goed bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Snackbar Rian

Bedankt voor uw reactie!.

roosken
17 augustus 2023
Reactie van Snackbar Rian

๐Ÿ‘

Wesseling
13 augustus 2023

kroket iets aangebrand daarom open geknapt en van de shaslick de ui en paprika en de spek.Te lang gebakken nog nooit zo het eten gehad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Snackbar Rian

Dan had u beter even kunnen bellen, had u nieuwe snacks gekregen, want dat is niet de bedoeling. Onze excuses. Groetjes Rian