Beoordelingen van Snackbar Rian Klazienaveen

Recente recensies van Snackbar Rian Klazienaveen

5 sterren na 47 reviews

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is goed, het eten was alleen aan de lauwe kant.

Reactie van Snackbar Rian:Dit horen we niet graag, we gaan er op letten!.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Kan kort zijn, was gewoon goed.

Reactie van Snackbar Rian:FIJN om te lezen!.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en lekker eten. Top👌

Reactie van Snackbar Rian:Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was voor ons wat aan de zoute kant maar de kwaliteit van het eten was goed

Reactie van Snackbar Rian:als je de volgende keer even zegt dat je graag wat minder zout wil, komt dit helemaal goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

We bestellen al een aantal weken online en het bevalt heel erg goed. De bestelling kan meteen online betaald worden, dus het is puur een kwestie van de bestelling aanpakken en door naar huis om te genieten van het heerlijke eten.

Reactie van Snackbar Rian:Bedankt voor deze leuke reactie!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk eten

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed geregeld

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd! Niets dan positief op de bestelling en levering.

Reactie van Snackbar Rian:Bedankt voor deze leuke reactie! Fijn om te lezen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg makkelijk en op tijd klaar.

Reactie van Snackbar Rian:Fijn om te horen

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Vind het ideaal om via de app te bestellen en betalen maar er moet toch beter op de tijd gelet worden gister weer een kwartier zitten wachten

Reactie van Snackbar Rian:Ik vind dit spijtig om te horen. Ik ga het hier in de groep gooien en we gaan er voor zorgen dat dit verbeterd word.

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Moet vaak nog wel een poosje wachten zou wat meer aandacht aan besteed kunnen worden

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Super handig en goed geregeld.... Was voor ons de 1e keer.

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

patat was hard . Saté was aangebrand. Broodje boerenburger zat er niet bij. Slecht dus. Hoop dat er wat mee gedaan wordt.

Reactie van Snackbar Rian:Sorry!. Wij gaan hier op letten!

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd op de afgesproken tijd klaar. Max 5 min later. Zoals het hoort. En het eten is gewoon perfect. Grote keus, daar houd ik van

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk was het eten weer lekker. Op tijd klaar, vriendelijk personeel en voor een normale (goede) prijs

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Mensen die in de snackbar bestelden waren eerder klaar dan de online bestelling eerder.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar en bereid zoals het hoort. Niet de helft al lauw of verkeerd geleverd. Zo zou elke snackbar het moeten doen!

Reactie van Snackbar Rian:Stefan, Fijn om te horen!. Groetjes Rian

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging lekker eten

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was op tijd, en het eten zoals ik van Rian gewend ben. Zoals altijd goed

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas dat we iets eerder waren dan afgesproken. Kregen te horen dat we nog een kwartier moesten wachten Er was niemand in de zaak en maar 1 bestelling voor ons Sorry geen service Werk zelf in een cafetaria. Als er wordt besteld en ze geven een tijd. Dan gaat 6 minuten voor die tijd de bestelling in de frituur Als klanten komen kunnen ze het gelijk mee nemen

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

helemaal top

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed en lekker eten! Online besteld en betaald, binnen 15min in huis. een dikke duim omhoog.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Vind dit heel handig alleen het is nooit om die tijd klaar als ik het vraag

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bevalt goed. Mooi op tijd klaar.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima naar wens.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

de snacks zijn prima uitgevoerd, de tijd die er voor staat mag best wel ruimer, de aangegeven tijd was 17.35 heb wel langer gewacht, tot 17.55 maar ik vind het online bestellen een top idee. Maar ga zo door Top.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel gemakkelijk besteld via app Snel klaar Goed eten

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half 2 s' middags bestelling geplaatst voor bezorgen om 16.45 uur. Perfect bezorgd en alles nog goed heet. Zeer tevreden en we gaan zeker vaker laten bezorgen. TOP Anytime Rian en de bezorger

Reactie van Snackbar Rian:Super fijn om te horen!. Onze bezorger komt graag nog een keer iets brengen bij jullie!. Groetjes AnyTyme Rian

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Was precies op de afgesproken tijd. Zeer handig

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas ontbrak de bamischijf

Reactie van Snackbar Rian:Onze excuses dat de bamischijf er niet bij zat. We hopen dat het de volgende keer goed gaat!

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel gemakkelijk beter dan bellen en direct betalen

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Ideaal om digitaal te kunben bestellen.??

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Alleen jammer dat er met iDEAL betaald moest worden. Hadden we geluk dat ik er een bij me had op het werk.

Reactie van Snackbar Rian:Goedenavond, helaas hebben we al een aantal bestellingen gehad die Fake waren. Vandaar dat we alles op Ideal hebben gezet. Fijn dat het verder goed was!

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld online bestellen.