Beoordelingen van Snackbar Rian Klazienaveen

Recente recensies van Snackbar Rian Klazienaveen

5 sterren na 281 reviews

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Iedere week hetzelfde . Ze vergeten altijd wat. Saus of uien. Eten super kwaliteit maar hoe is het mogelijk dat ze iedere week wat vergeten... Kan best druk zijn maar dat is hun werk toch. Zeer vervelend...

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en het eten was heerlijk! Ik had een schnitzel menu besteld! 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

patat was aardig aan de koude kant en het eten was 10 min later klaar dan we hadden besteld

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer geweldig

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 15minuten te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat niet gaar. Drie kwartier te laat geleverd Dit was niet de eerste keer

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online bestellen. 2 uur wachten op een beetje patat. Wel mailen dat het er aan komt. Maar niet dat het gruwlijk uitloopt!! Zelf gebeld continu lijn bezet of nummer niet bereikbaar. Rond uit ZEER slecht klant gericht. Komt hier nooit meer bij jullie weg! Ronduit WAARDELOOS!!

Reactie van Snackbar Rian:Goedenmiddag, Helaas waren wij gisteren inderdaad niet op tijd bij jullie met de bezorging. We hadden het gisteren heel erg druk en icm Corona en minder personeel, blijven we dan inderdaad uit lopen. Onze excuses dat we te laat waren. Wij doen altijd ons best om alle bezorgingen op de aangewezen tijd te bezorgen of klaar te hebben staan. Echter is de tijd die u krijgt ook een indicatie. Er willen veel mensen in deze corona periode hun bestelling laten bezorgen, misschien is het dan makkelijker om het af te halen. Nogmaals onze excuses.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd super goed

Reactie van Snackbar Rian:Bedankt voor uw reactie!. Fijn om te lezen dat het goed was!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet zo warm meer. De andere keren ginghet wel goed

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd en de hamburgere waren heerlijk!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was bijna koud. De bezorger bleek verkeerd gereden. Na een wat langdurig telefoongesprek toch nieuw eten gekregen wat goed heet was.

Reactie van Snackbar Rian:Goedenmiddag, Hoop dat we het met het nieuwe eten toch opgelost hebben. Zoals al vermeld aan de telefoon nogmaals onze excuses.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had geen mayonaise bij mijn broodje frikadel en broodje kroket en wel besteld en betaald beetje slordig

Reactie van Snackbar Rian:Wilt u dit de volgende keer in de opmerkingen zetten? Dan zorg ik dat u het geld nog terug krijg. Onze excuses.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging en het eten was heerlijk

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten en op tijd. Toppers

Reactie van Snackbar Rian:Bedankt voor uw reactie!. Graag tot een volgende keer

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten goed bereid en op tijd bezorgd

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top! Zoals altijd! Klasse

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles klopte, het smaakte heerlijk en perfect op tijd klaar!!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregeld en het was heerlijk

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en het eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, maar wel 20 minuten te laat

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit is prima, alleen jammer dat als je bespreekt en afspraak maakt voor het afhalen je niet daarna nog ruim 15 minuten moet wachten tot het klaar is. Ik heb begrip voor wachttijden maar maak dan een andere planning op internet.

Reactie van Snackbar Rian:helaas loopt er soms iets anders, waardoor we soms iets uit lopen met de bestellingen. We zijn nog steeds mensen en proberen alle bestellingen op de afgesproken tijd klaar te hebben staan. Onze excuses voor als dit niet gelukt is.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en mooi op tijd !

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top, snel geleverd en nog heet ook, goed gedaan snackbar.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen altijd online. Eten wordt altijd op afgesproken tijd bezorgd. Vandaag zelfs tot aan de keukentafel 😄 Ruime portie lekkere friet en heerlijke snacks. Goede service. Vriendelijke personeel. Net even dat stukje extra.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Her was wederom heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen en betalen, keurig op aangegeven tijd klaar en de kwaliteit was weer goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stokbrood file Amerikanen besteld zonder ui sla ei en zat wel halve kilo ui op en sla en ei Dus kon hem weggooien

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, en goed warm Snel bezorgd, vriendelijke personeel Super!! 👌🏼

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedenavond, we hadden vanavond 2 kapsalons besteld en ontvangen. Helaas was het een grote bak patat met shoarma zonder sla, komkommer, tomaat en kaas. Niet lekker en te duur voor wat je krijgt.

Reactie van Snackbar Rian:Goedenavond, Ze zijn gisteren inderdaad de sla, cheddar enzo vergeten. Wil je dit de volgende keer even aangeven, dan verreken ik het even. Mijn excuses!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed en goede service

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stokbrood van de broodjes gezond waren niet vers afgebakken, en naar mijn mening lag het er al even, jammer, de broodjes zijn anders altijd super lekker.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen, betalen en ophalen. Super systeem!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks een klein misverstand over het adres, toch mooi op tijd, we hebben heerlijk gegeten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat weer wit en niet lang genoeg gebakken.

Reactie van Snackbar Rian:we bakken de patat al 6 minuten. als u de volgende keer even aangeeft dat u de patat hard gebakken wilt hebben, hoop ik dat het dan goed is. Groetjes Rian

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat reeds een paar keer in te koude olie gebakken .

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima kwaliteit en altijd netjes en klantvriendelijk geleverd. Erg tevreden over.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. Alles aanwezig en keurig netjes op tijd.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer van de babkkosten

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was dit keer niet best bestelling te laat en verkeerde bezorging na goeie bezorging de helft niet compleet tot over maat mijn vrouw brootje gezond stikt haast in lekker stuk haar in brood dit ben ik niet van jullie gewend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten netjes op tijd zoals altijd

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is prima, maar te vaak is de bestelling niet juist. Regelmatig wordt de saus vergeten mee gegeven, zoals ook deze keer. Erg vervelend. Oplossing is opzich prima (tegoedbon of brengen het na), maar het is erg vervelend dat dit bijna elke keer gebeurd.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snitzel was prima maar de friet niet helemaal gaar erg licht van kleur

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Graag de volgende keer op de patat oorlog wat meer pinda saus was meer mayonaise dan pindasaus. En de afhaaltijden kloppen heel vaak niet. Vandaag ook 10 minuten later

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snacks heerlijk, patat was niet gaar. Bezorging prima op tijd!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rian is de beste snackbar in Klazienaveen ..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestel vaker online. Laatste 2 keer misten er producten, dit is erg vervelend! Het wordt wel goed opgelost, maar toch.... Ook een kortingscode gehad maar die blijkt niet te werken.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op het afgesproken tijdstip.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en lekker eten, wat wil je nog meer!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten perfect voor elkaar. Leveren op Zondag duurt iets lange, maar geen probleem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, lekker warm. Enige nadeel dat ik had ingevoerd zsm bezorgen, dit toch nog een uur duurde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind het altijd erg goed MAAR deze X zat er maar erg weinig saus op de bickyburgers. Je proefde alleen maar broodje hamburger met augurk, dit zijn we niet gewend van jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten online besteld,op tijd klaar en lekker ! Kortom gewoon goed.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar, goede service

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, behalve de saté was rauw aan de binnenkant wat jammer is voor diegene die dit besteld had.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer helaas niet helemaal gekregen wat ik besteld had, had bij mijn bestelling een raspatat besteld maar kreeg een gewoon patatje in plaats van raspatat.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en goede kwaliteit.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en meer dan genoeg,

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakte zoals gewoonlijk weer prima. Enige minpuntje, smiddags om 4 uur besteld, voor 18:35. Kreeg het uiteindelijk pas om 18:50 in handen. Had dus net zo goed ter plekke kunnen bestellen.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

gewoon lekker en precies optijd

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was nog lekker warm en snelle service.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gaat prima zo en lekker handig dat online bestellen.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goede service en kwaliteit! Dit keer gevraagd naar een vegetarische snack zonder lactose. Deze snack ontvangen (heerlijk) en in de tas zat zelfs een briefje met extra snack mogelijkheden voor een volgende keer. Bedankt!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima optijd goede kwaliteit

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel afgehandeld producten waren uitstekend

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Niets op aan te merken. Was super

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super

Reactie van Snackbar Rian:super om te horen!.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie hebben het super voor elkaar.

Reactie van Snackbar Rian:bedankt voor deze leuke reactie!.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanavond een grote bestelling geplaatst, gevraagd om patat bakjes en die zaten er bij super. Alleen ontbraken de 4 potjes mayo. Ivm grote groep en kinderen ervoor gekozen om geen contact op te nemen, was geen noodzaak. Verder zijn wij ontzettend tevreden over de app en service.

Reactie van Snackbar Rian:Zou u dit de volgende keer willen vermelden? Dan ga ik het in orde maken!. Onze excuses!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en supersnelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd (zelfs iets te vroeg ;) ) Eten goed warm Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was erg lekker, en nog heerlijk warm, en goede kwaliteit

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd, goed verpakt, heerlijke maaltijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spies onwies was voor de helft zwart alleen het vlees niet de rest konden we weg gooien van de spies

Reactie van Snackbar Rian:Onze excuses!. Als u dit de volgende keer even in de opmerkingen vermeld, zal ik het vergoeden. Nogmaals onze excuses!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer picobello voor elkaar , tot de volgende keer

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en altijd op tijd

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppie

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Meestal is het prima maar gisteren zat ik al in de auto en keek naar de tas. Leek wat weinig dus gekeken en miste ik dus 2 cheeseburger. Uit de auto en nog gekregen. Thuis bleek er ook nog een vergissing. We hadden een gehaktballetjes stokje met saté saus besteld ,maar ver zat een hockeystick met curry in. Dat was jammer.

Reactie van Snackbar Rian:mijn excuses! Wij doen altijd ons best om alles goed te leveren. We gaan er hier op letten!.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en vriendelijk personeel

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede kwaliteit eten. Alles goed bereid. Een goede prijs/ kwaliteit verhouding!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede service

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was echt ontzettend zout en we hebben ruim een uur moeten wachten op de bezorging.

Reactie van Snackbar Rian:Misschien is er per ongeluk dubbel zout opgekomen. Sorry Wij proberen het bezorgen altijd zo snel mogelijk te doen. Echter mogen ook wij nu met minder personeel de bestellingen maken, dus duurt het soms iets langer voordat het bezorgd word.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zoals voorgaande keren prima in orde. Bestelling correct geleverd. Snel en op tijd. Kwaliteit prima. We zijn zeer tevreden.

Reactie van Snackbar Rian:Fijn om te horen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed voor mekaar.👍👍

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed en lekker

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snelle bezorging en meer dan genoeg! Chicken bucket is echt een aanrader!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en een goede bezorgservice

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hadden online besteld omdat het niet lukte om telefonisch contact te krijgen. Om18.05 zou onze bestelling klaar zijn, maar hebben bijna 20 min moeten wachten vóór onze bestelling klaar was. We snappen dat het erg druk is in coronatijd en dat niet alles op tijd klaar kan zijn. Maar 20 min wachten vonden we wel érg lang. Wij vinden dat online bestellingen vóór bijv telefonische bestellingen moeten afgewerkt. Een betere manier van gaan indelen en plannen misschien daar?

Reactie van Snackbar Rian:Wij doen altijd ons best om alle bestellingen op tijd klaar te hebben staan. Echter moeten wij ook met minder personeel deze drukke periode door. Onze excuses dat u zo lang heeft moeten wachten. Wij hopen dat dit de volgende keer niet weer gebeurt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte voortreffelijk.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed en op de a Aangegeven tijd klaar ga zo door

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg was de patat bij de kipkapsalon niet gaar.Kan gebeuren volgende de keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen werkt super. Je kan nog even rustig bekijken wat je wil. Je bestelt en betaalt en bestelling staat keurig op tijd klaar. Producten zijn lekker. Alleen patat is wat te hard gebakken.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed voor elkaar

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker eten!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de patat was nog goed warm. Top!!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst via de site besteld. Helemaal top. Alles volgens afspraak. Zullen het de volgende keer zeker weer doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Beetje vreemd om transactiekosten te moeten betalen bij betaling

Reactie van Snackbar Rian:Goedemiddag, Er zitten inderdaad kosten aan de IDEAL betaling. Dit is bij de meeste bezorgsites zo. De kosten van iDEAL zijn verdeeld. Wij de helft en de klant de helft. Echter is bij ons bezorgen vanaf 10 euro wel gratis. Groetjes Snackbar Rian

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door allerlei omstandigheden dacht de bezorger dat hij te laat was. Op de site kreeg ik 18.15 uur te zien, in de mail stond verwachte bezorgtijd 17.40 uur. Hij was er even na zessen, voor ons perfect op tijd dus! Hij bood zijn excuses aan, maar was helemaal niet nodig! :-) Het eten was heerlijk en nog lekker warm! Een aanrader dus...

Reactie van Snackbar Rian:Fijn om te horen!. Wij doen altijd ons best om op tijd te leveren!. Graag tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, Lekker eten! Helaas satésaus vergeten bij de bestelling!

Reactie van Snackbar Rian:Zou je dit de volgende keer in de opmerkingen willen zetten? Dan krijg je hem dan gratis. Mijn excuses!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snelle bezorging en goed verzorgd

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Online besteld, hoefde niet lang te wachten. Helaas zat er geen cadeautje bij de kinderbox, waarschijnlijk vergeten door de drukte. Maar dat was snel weer vergeten hier door de lekkere patatjes ☺️

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was nog maar net warm, berehap was taai en uien helemaal verbrand. Smaakte geen eens meer naar ui. Bezorging top en stipt op tijd.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heeft heerlijk gesmaakt en was ook snel bezorgd. Echt super

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer top, ben vooral fan van de Chicken Stripes. Enige minpuntje was de sitostick, deze had ik met curry besteld en dat zat er niet bij. Maar verder, perfect!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had een Kipsalon zonder sla, tomaat en komkommer. Al met al gaat er nog wel eens wat mis met bestellingen. Al vaak gehad dat de bestelling niet klopt en er wat mist. Dat is erg vervelend. Dan wordt er wel gezegd, had gebeld dan brengen we je wat. Maar dat is leuk maar eet je achter elkaar aan en niet samen. Erg frustrerend want verder zijn we heel tevreden met de gemoedelijkheid en kwaliteit. Heb nu wel de neiging om ergens anders te gaan bestellen. Dat is jammer want dat is verder rijden en niet iedereen heeft internet bestelling. Want dat is ideaal.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met de buren besteld, snitsel menu’s , voor het eerst bij Rian Bestelling was compleet , nog goed warm. Geheel volgens richtlijnen RIVM ( afstand , handschoentjes enz) Vriendelijke en nette bezorger , netjes optijd. Kortom erg tevreden , tot de volgende keer

Reactie van Snackbar Rian:Bedankt voor uw reactie. Graag tot ziens!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitaria, de naam zegt het al. In alle onderdelen, de kwaliteit van het eten, de service, personeel, bezorging en bezorgtijd, allemaal top!

Reactie van Snackbar Rian:bedankt voor deze reactie. Echter zijn wij geen kwalitaria ;)

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken, was hartstikke lekker

Reactie van Snackbar Rian:Bedankt voor uw reactie!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering

Reactie van Snackbar Rian:We doen altijd ons best om zo snel mogelijk te leveren of op de afgesproken tijd. Fijn dat dit gelukt is!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker en ook nog heet toen ze het brachten. Toppie

Reactie van Snackbar Rian:Fijn om te lezen!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super 👌👍

Reactie van Snackbar Rian:Danku!!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Op tijd bezorgd. Kan niet beter.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Is toch gewoon geweldig

Reactie van Snackbar Rian:Fijn om te horen!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed zoals gebruikelijk, alleen een klein dingetje. We hadden een beker satésaus besteld en hebben een flesje mayo gekregen. Nu is dat geen ramp, alleen een beetje vervelend voor de persoon die graag satésaus wou. Maar gaat bijna nooit wat mis als we wat halen dus geen reden om te mopperen.

Reactie van Snackbar Rian:het flesje mayo was gratis bij een bestelling boven de 20 euro! Als u de volgende keer even in de reactie zet dat u de vorige keer geen satesaus heeft ontvangen, krijgt u deze dan van ons. Onze excuses!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top! En bezorgen ook altijd optijd of zelfs iets eerder, echt een aanrader

Reactie van Snackbar Rian:We doen ook altijd ons best om zo snel mogelijk te leveren of op de afgesproken tijd! Fijn om te lezen dat dit dus gelukt is! Graag tot ziens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer! Jullie waren alleen ons gratis flesje mayonaise vergeten aangezien we boven de 20.- besteld hadden ;-)

Reactie van Snackbar Rian:Goedemorgen Jeroen, spijtig om te horen dat we die vergeten zij . Ik zet hem voor je klaar voor de volgende keer. Krijg je hem alsnog van ons! Fijn om te horen dat verder alles goed was!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wederom super..! En snel gebracht. Top weer

Reactie van Snackbar Rian:Bedankt!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke patat en snacks. Makkelijk online bestellen en te betalen. Prima levering en ook vriendelijk personeel! Wij zijn zeer tevreden.

Reactie van Snackbar Rian:Leuk om te lezen dat u tevreden bent! Graag tot ziens!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tis goed en prima verzorgd en bezorgd

Reactie van Snackbar Rian:Bedankt voor uw reactie en fijn om te lezen dat het goed was!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen maar top, eten was heerlijk, op tijd geleverd niks op aan te merken

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, door vaders, in deze toch drukke tijd (zaterdag 4 april). Nog gezellig praatje mee gemaakt. Succes verder!!

Reactie van Snackbar Rian:Bedankt voor deze leuke reactie!!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog eerder bezorgt dan de aangegeven tijd Nooit problemen dat er iets mist En het belangrijkste het is niet koud

Reactie van Snackbar Rian:Goedemorgen, Fijn om te horen dat u tevreden bent!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend goeie service en altijd vrolijk personeel!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de derde X besteld en iedere X perfect

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was perfect zowel het eten als bezorging

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, nette afhandeling en goede afstand met bezorgen in deze tijden. Bestelling op een bakje sate saus na compleet geleverd.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Tevreden over de kwaliteit en klaar op dr afgesproken tijd.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestellen werkt perfect. Bestellen, betalen, tijdstip aangeven en ophalen. Ideaal!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Word altijd goed en netjes geholpen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed en supersnel bezorgd, erg lekker, voor herhaling vatbaar in deze corona tijd

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten zoals altijd en de bezorging was optijd.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was erg lekker en bezorger was vriendelijk

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker veral die heerlijke kroketburger met met joepie saus😍

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd op exact afgesproken tijd. Eten was nog flink heet en smakelijk. Precies zoals we van Rian gewend zijn. Bezorgen is een geweldige service in deze tijd! Dank

Reactie van Snackbar Rian:Fijn om zulke berichten te lezen!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en op tyd en gemakkelijk. Gewoon doen hoor! Goed service

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! Het eten was ook heerlijk. Hier gaan we zeker nog vaker bestellen. Echt een aanrader! 😀

Reactie van Snackbar Rian:Bedankt voor deze leuke reactie!!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op afgesproken tijd eten smaakte goed Top

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst online een bestelling gedaan voor 17.00 uur. Tegen die tijd aangekomen werd mijn naam opgeroepen. Precies op de tijd van de bestelling. Top gedaan.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk om te bestellen en goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker, miste alleen eitje op mijn burger. Maar voor de rest heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging,alles goed geregeld

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn altijd fan van snackbar Rian. Heerlijke producten en goede service. Bestelling was stipt op tijd en vooraf nog een berichtje dat ze onderweg zijn! 👌

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling niet compleet

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld in deze tijd

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, ook precies op tijd👍

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes hamburger van de plaat en leuke cadeautjes voor de kinderen.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk Ook mooi op tijd bezorgd

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig precies op tijd👍

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

normaal gesproken erg goed verzorgt, dit keer was de saté erg droog en de saus erg scherp

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gewoon goed en snelle levering. 👍👍

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en prima op tijd klaar zoals afgesproken

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles weer goed voor elkaar! Lekker gegeten!

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en alles keurig op tijd geleverd voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Super handig deze bestel app.

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes! Snel geleverd.

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Zo als ik gewoond ben dik voor mekaar eerste keer online besteld werkt super dikke 10

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en weer heerlijk

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

We bestellen al een tijdje via de site. Zoals altijd precies op tijd klaar, goede kwaliteit voor een eerlijke prijs! Wij blijven klant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd weer prima!

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is goed, het eten was alleen aan de lauwe kant.

Reactie van Snackbar Rian:Dit horen we niet graag, we gaan er op letten!.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Kan kort zijn, was gewoon goed.

Reactie van Snackbar Rian:FIJN om te lezen!.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en lekker eten. Top👌

Reactie van Snackbar Rian:Bedankt voor je bericht. Leuk om te horen!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was voor ons wat aan de zoute kant maar de kwaliteit van het eten was goed

Reactie van Snackbar Rian:als je de volgende keer even zegt dat je graag wat minder zout wil, komt dit helemaal goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

We bestellen al een aantal weken online en het bevalt heel erg goed. De bestelling kan meteen online betaald worden, dus het is puur een kwestie van de bestelling aanpakken en door naar huis om te genieten van het heerlijke eten.

Reactie van Snackbar Rian:Bedankt voor deze leuke reactie!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk eten

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed geregeld

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd! Niets dan positief op de bestelling en levering.

Reactie van Snackbar Rian:Bedankt voor deze leuke reactie! Fijn om te lezen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg makkelijk en op tijd klaar.

Reactie van Snackbar Rian:Fijn om te horen

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Vind het ideaal om via de app te bestellen en betalen maar er moet toch beter op de tijd gelet worden gister weer een kwartier zitten wachten

Reactie van Snackbar Rian:Ik vind dit spijtig om te horen. Ik ga het hier in de groep gooien en we gaan er voor zorgen dat dit verbeterd word.

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Moet vaak nog wel een poosje wachten zou wat meer aandacht aan besteed kunnen worden

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Super handig en goed geregeld.... Was voor ons de 1e keer.

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

patat was hard . Saté was aangebrand. Broodje boerenburger zat er niet bij. Slecht dus. Hoop dat er wat mee gedaan wordt.

Reactie van Snackbar Rian:Sorry!. Wij gaan hier op letten!

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd op de afgesproken tijd klaar. Max 5 min later. Zoals het hoort. En het eten is gewoon perfect. Grote keus, daar houd ik van

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk was het eten weer lekker. Op tijd klaar, vriendelijk personeel en voor een normale (goede) prijs

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Mensen die in de snackbar bestelden waren eerder klaar dan de online bestelling eerder.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar en bereid zoals het hoort. Niet de helft al lauw of verkeerd geleverd. Zo zou elke snackbar het moeten doen!

Reactie van Snackbar Rian:Stefan, Fijn om te horen!. Groetjes Rian

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging lekker eten

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was op tijd, en het eten zoals ik van Rian gewend ben. Zoals altijd goed

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas dat we iets eerder waren dan afgesproken. Kregen te horen dat we nog een kwartier moesten wachten Er was niemand in de zaak en maar 1 bestelling voor ons Sorry geen service Werk zelf in een cafetaria. Als er wordt besteld en ze geven een tijd. Dan gaat 6 minuten voor die tijd de bestelling in de frituur Als klanten komen kunnen ze het gelijk mee nemen

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

helemaal top

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed en lekker eten! Online besteld en betaald, binnen 15min in huis. een dikke duim omhoog.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Vind dit heel handig alleen het is nooit om die tijd klaar als ik het vraag

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bevalt goed. Mooi op tijd klaar.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima naar wens.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

de snacks zijn prima uitgevoerd, de tijd die er voor staat mag best wel ruimer, de aangegeven tijd was 17.35 heb wel langer gewacht, tot 17.55 maar ik vind het online bestellen een top idee. Maar ga zo door Top.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel gemakkelijk besteld via app Snel klaar Goed eten

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half 2 s' middags bestelling geplaatst voor bezorgen om 16.45 uur. Perfect bezorgd en alles nog goed heet. Zeer tevreden en we gaan zeker vaker laten bezorgen. TOP Anytime Rian en de bezorger

Reactie van Snackbar Rian:Super fijn om te horen!. Onze bezorger komt graag nog een keer iets brengen bij jullie!. Groetjes AnyTyme Rian

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Was precies op de afgesproken tijd. Zeer handig

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas ontbrak de bamischijf

Reactie van Snackbar Rian:Onze excuses dat de bamischijf er niet bij zat. We hopen dat het de volgende keer goed gaat!

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel gemakkelijk beter dan bellen en direct betalen

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Ideaal om digitaal te kunben bestellen.??

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Alleen jammer dat er met iDEAL betaald moest worden. Hadden we geluk dat ik er een bij me had op het werk.

Reactie van Snackbar Rian:Goedenavond, helaas hebben we al een aantal bestellingen gehad die Fake waren. Vandaar dat we alles op Ideal hebben gezet. Fijn dat het verder goed was!

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld online bestellen.